Okulumuz Hakkında

Dargeçit Zübeyde Hanım Anaokulu
BAHÇEBAŞI MAH. CEBELİ TARIK SK. DARGEÇİT ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU DARGEÇİT ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU BLOK NO 7 DARGEÇİT / MARDİN
05427319298
04823812208
https://dargecitzubeydehanim.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

DARGEÇİT ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU VİZYONU Dargeçit Zübeyde Hanım Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

DARGEÇİT ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU MİSYONU Dargeçit Zübeyde Hanım Anaokulu, Mardin Dargeçit İlçesi´nin ilk okul öncesi kurumlarından biri olmanın gururu ile okulöncesi eğitimine aynı başarı ve azim ile devam etmektedir.Zübeyde Hanım Anaokulu´nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Dargeçit Zübeyde Hanım Anaokulu, okul öncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

BAŞARILAR

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı İstiklal Marşını Ezbere En Güzel okuma yarışmasında öğrencimiz İl ikincisi oldu.
Öğretmen :10
Öğrenci :154
Derslik :4
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :380
Öğretim Şekli :2´li

Öğretim Şekli

2´li

Ders Başlama ve Bitiş

07:20 - 12:20 / 12:30 - 17:30

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

yok

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Uzaklığı: 2 sa. 18 dk. (107,2 km) D380 üzerinden İlçe Uzaklığı: İlçe Merkez

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçe Merkezi

Kontenjan Bilgileri

180

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Diğer Hususlar

Okulumuzun içinde çocuk parkı mevcut.